Tästä eteenpäin postitus vaatii rekisteröinnin

Yleistä foorumista
Vastaa Viestiin
Avatar
kuisma
Site Admin
Viestit: 1057
Liittynyt: 04.10.2004, 12:30

Tästä eteenpäin postitus vaatii rekisteröinnin

Viesti Kirjoittaja kuisma » 28.12.2006, 01:59

Eli johtuen kaikenlaisista lasa:n fooruumiin kohdistuneista hyökkäilyistä ja automaattisista roskaposteista, niin olen nyt muuttanut foorumia siihen suuntaan, että rekisteröitymättä ja sisäänkirjaantumatta ei voi postia lähetellä. Tämä tietty hankaloittaa joitakin toimia, mutta foorumin ensisijaisena tarkoituksena on olla Lappeenrannan Siluettiampujat ry:n jäsenten keskustelupalsta. Toki muutkin asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita ja muutoinkin kirjoitelkaa rohkeasti kysymyksiä ja tuntemuksia. Muutoksen tarkoituksena on vain torjua ulkomaista haittatoimintaa. Muutamalla palstalle voi vieläkin kirjautumatta lähetellä postia.

Käytännössä muutos tarkoittaa sitä, että rekisteröinnissä täytyy meikäläisen tai tulevan adminin tarkistaa, että millä tiedoilla uusi pyrkiä yrittää järjestelmään rekisteröityä. Siihen menee nyt muutama päivä parhaimmillaan. Vanhoille käyttäjille tämä muutos ei aiheuta mitää toimia.

Pahoittelen, jos poistin taas epähuomiossa muutaman juuri rekisteröityneen käyttäjän, joka oikeasti oli kiinnostunut ammunnasta. Jos kuitenkin näin kävi ja rekisteröidytte uudestaan, niin älkää panko tietoihinne nettisivuksenne linkkiä venäläiselle pornosivulle tai vastaavalle vaikka ne kuinka olisivatkin teidän suosikkejanne...

MK

Vastaa Viestiin