3.3. Plateräkki projektorilla

Lasan practical-jaoston harjoitteluun liittyvä keskustelu
Avatar
kuisma
Site Admin
Viestit: 1031
Liittynyt: 04.10.2004, 12:30

3.3. Plateräkki projektorilla

Viesti Kirjoittaja kuisma » 03.03.2020, 17:34

Ammutaan nyt viimeeksi teknisistä syistä väliin jäänyt platerack-harjoitus projektoriseinällä. Tämä jatkaa viime kuussa käynnistettyä ja huhtikuun ajan olevaa taulunvaihtoteemaa.

Kuten sanottu, avain onneen on riittävä tähtäinkuva ja aseen siirtäminen seuraavaan maaliin rekyylin aikana samalla kun preppaa liipaisimen.
Tässäkin perusammunta puhtaalla liipaisulla on tietty tärkeää ja rekyylihallintaa varten tarvitaan koko kropan kontrollia, että loppupäässä ei tarvitse ampua rekyylin tuuppaamana vaikeasta asennosta tai aleta kaatumaan taaksepäin. Tämän kerran plateräkissä ei tule kovin laajaa sektoria, joten oletetaan porukan nyt ainakin pysyvän pystyssä.

Tämän kerran teemaksi voidaan ottaa erityisesti jälkipidon seuraaminen seuraavaan maaliin. Jatketaan siis tähtäämistä koko pleittirivin ajan. Aina kun riittävä tähtäinkuva automaattisesti tekee puristavan liipaisun, jatketaan tähtäämistä siirtäen katse seuraavaan plateen, riittävä tähtäinkuva -> laukaisu lähtee -> rekyylin aikana seuraavaan plateen -> riittävä tähtäinkuva -> laukaisu lähtee -> rekyylin aikana seuraavaan plateen -> jne
Keskitytään siis siirtämään aina seuraavaan plateen (kun call tähtäimistä), ei jäädä tuijottamaan taulua tai sen kaatumista.

Vinkkinä, että aikaa saa kulumaan liikaa, jos:
kuuntelee / katsoo joka pellin kaatumisen
ampuu ohi ja joutuu paikkaamaan
yrittää tai miettii liikaa