Viikkokisat torstaisin Muukossa kesän ajan

Lasan practical-jaoston harjoitteluun liittyvä keskustelu
Avatar
kuisma
Site Admin
Viestit: 1004
Liittynyt: 04.10.2004, 12:30

Viikkokisat torstaisin Muukossa kesän ajan

ViestiKirjoittaja kuisma » 06.06.2019, 00:51

Kokeilemme viikkokisaa uutena toimintamuotona practical-porukan kesken kesän 2019 ajan. Tavoite on, että saamme n. kahden stagen matalan kynnyksen kisoja järjestettyjä porukalla, treenataan vähän yhdessä, uudet ampujat saavat kokemusta ja vanhat syyn keksiä uusia selityksiä. Ajankohta on n. 18-21 välillä. Näin alkuun kisat eivät maksa vielä mitään, katsotaan miten jatkossa toimimme esim. pienen taulumaksun suhteen.

Kisat toteutetaan siten, että paikalle pääsevät rakentavat n. 2 stagea. Jos ei kinosta suuremmat talkoot ja sermien kantaminen, niin kuka tahansa saa pystyy vähintään nitomaan neljä taulua ja sitten ammutaan vaikka El presidente ja Bill drill. Pyritään kuitenkin pienellä vaivalla saamaan kisamaisia stageja, kokeneempien avustuksella.

Tuloslaskennan sujuvuuden vuoksi jokaisen täytyy luoda tunnarit practiscoreen ja kirjautua sisälle rekistöröityessä kisaan. Jos tämä tuottaa ylitsepääsemätöntä tuskaa, niin paikan päällä opastetaan lisää.

Tulokset kirjataan Practiscoreen ja ne ladataan Lasan practiscore-sivustolle. Lasan sivusto löytyy tuolta:
https://practiscore.com/clubs/lappeenra ... ampujat_ry

Seuralle on varattu tabletteja, jossa on practiscore-sovellus. Ilmoittautuneet saa ladattua webistä suoraan tuloslaskentavehkeeseen, kun tietää kisan pin-koodin (se on alkuun tuossa alla suluissa kisan jälkeen). Practiscoren voi helposti asentaa myös omalle kännykälle/tabletille, jos sitä halutaan käyttää kisojen tuloslaskentakoneena. Practiscoren käytöstä opastusta myöhemmin erikseen, kun olemme harjoitelleet asiaa.

Practiscoressa kysytään myös, että tarvitsetko kalustoa/kuulaa paikalle. Jos näihin rasteihin on rastitettu riittävän ajoissa, niin pyritään järkkäämään kaikille tarvitsijoille kalusto. Periaatteessa kaikille kerroille on tarkoitus tuoda jotakin kalustoa, mutta koska tämä on talkootyötä ja kisoilla ei ole nimettyä järjestäjää, niin aina se ei välttämättä ole mahdollista. Pikaisia kysymyksiä ja tarpeita kannattaa huudella Lasa practical-tiimin Whatsapp-ryhmässä, pyydä vaikka allekirjoittaneelta pääsy, jos et ole vielä mukana.

Ja sitten pari poikkeusta:
1. joka kuukauden viimeinen torstai on pistoolin kuukausikilpailut, jolloin ei ole viikkokisoja, vaan normaalit pistoolin kuukausikilpailut.
2. juhannusviikon torstaina ei ole viikkokilpailuita.6.6. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa-6-6-19/register (wetujt)

13.6. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa ... e/register (dvijdu)

4.7. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa-4-7-19/register (bqxamg)

11.7. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa ... e/register (nphotr)

18.7. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa ... 9/register (ddxrxv)

1.8. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa ... e/register (glsele)

8.8. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa-1-8-19/register (uyuema)

15.8. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa ... 9/register (gmqwca)

22.8. https://practiscore.com/lasa-viikkokisa ... 9/register (ksyean)

Näiden lisäksi varsinaiset Lasan practical-kilpailut kalenterin mukaisesti. viewtopic.php?f=3&t=1770

viikkokisa12019.png

Kuva ensimmäisistä viikkokisoista, hyvät staget

--------------------------------- practiscoren asennus mobiililaitteille tuosta:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ractiscore
https://itunes.apple.com/us/app/practis ... 11166?mt=8

Avatar
kuisma
Site Admin
Viestit: 1004
Liittynyt: 04.10.2004, 12:30

Re: Viikkokisat torstaisin Muukossa kesän ajan

ViestiKirjoittaja kuisma » 11.09.2019, 02:42

Matalan kynnyksen viikkokilpailut ovat saaneet niin suuren suosion, että jatkamme kilpailuita syksyllä niin pitkään, kun tulijoita riittää. Hieno homma, että porukkaa riittää ja olemme saaneet taas lisää toimintaa seuralle! Stagetkin ovat olleet parhaimmillaan "maailmanluokan tasoa" ja El presidenteä ei ole tarvinnut ampua kuin erikseen sitä pyydettäessä. Käykäähän tekin vielä kääntymässä, jotka eivät ole paikalle löytäneet.


Palaa sivulle “Practical-harjoittelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa