Kinkkukilpailut saatiin päätökseen

Perttu ja Huttune veivät kinkut, vaikka Santajärvi ampui tarkimmin kiväärillä. Paikalla oli 21 kilpailijaa, joista 16 pääsi mukaan shoot-offiin...  

Lue lisää...
Syyskokous ja pikkujoulut 16.12., Kinkkukisat 10.12

Syyskokous sekä seuran pikkujoulut pidetään PE 16.12. klo 18.00 alkaen. Paikkana Lappeenrannan teknillisen yliopiston rantasauna osoitteessa Skinnarilankatu 35. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan mm. seuran toimihenkilöt seuraavalle kaudelle. Kinkkukisat ovat taas LA 10.12. ja lajeina ovat tälle kertaa 100 m ammunta ja kaatuvien metallimaalien ammunta viime vuoden tapaan. 

Lue lisää...
LaSalle kolmoisvoitto Virosta! Matkaraportti: Estonian Open 2011

Ilkka, Esa, Jani ja Perttu kävivät näyttämässä E-Karjalan menoa ja meininkiä etelänaapurin mestaruuskilpailuissa. Menestystä ja mitaleita satoi roppakaupalla: Avoimen kilpailun kolmoisvoitto ja joukkuekulta stanussa! 

Lue lisää...
Practical-peruskurssi starttaa syyskuun lopulla

Practical-peruskurssi eli ns. "turvallisen ampujan kurssi" käynnistyy syyskuun lopulla ja kestää kokonaisuutena reilun kuukauden verran. Katso tarkemmat tiedot ja kurssin ohjelma sekä aikataulu peruskurssin sivulta.

Lue lisää...
Haminasta kaikille LaSalaisille mitalit

HAMINA. Lappeenrantalaisten kaksoisvoitto pistoolin kansallisissa kilpailuissa jatkoi kauden menestystä practical-ammunnassa. Kuisma kuittasi standard-kullan Piirosen jäädessä hopealle tuloksella 96,67%. Kolmannelle sijalle jäi KouMAS:n Raine Honkaselkä prosentein 96,51. Broman sai junnukultaa kuten myös LaSan standard-joukkue.

Lue lisää...
Kuisma ampui GT:ssä standardin SM-hopeaa, Broman kuittasi junnujen kullan - ja paljon muita mitaleita

LaSa:n Mikko Kuisma ampui standard-luokan osakilpailuvoiton ja SM-hopeaa practicalin kolmen aseen GT-kilpailuissa. LaSalle tuli myös joukkueena hopeaa ja pronssia, sekä junnulle kultaa ja hopeaa.

Lue lisää...
PoP Action kisaraportti

Pohjanmaa Practical järjesti PoP Action 2011 level 2 -pistoolikilpailut Ilmajoella, Perttu kävi pokkaamassa standardin kultamitskun kotiinviemisiksi. 

Lue lisää...
Kivääricupin voitto alkaa näyttää selvältä, muista paikoista käydään vielä tiukkaa vääntöä

 Heikki Santajärvi jatkaa voittoputkeaan kiväärin kuukausikilpailuissa Muukossa. Cup-jatkuu kesäkuun 22. päivä

Lue lisää...
LaSalle kaikenväristä metallia Mikkelistä

Lappeenrannan siluettiampujien Ville Broman otti production-luokan junioreiden kullan Mikkelissä järjestetyissä pistoolikilpailuissa. Standard-luokan yleisessä sarjassa LaSa:n Perttu Piironen ampui hopeaa ja Mikko Kuisma pronssia. Kulta meni Turku IPSC:n Tony Ruohoselle.

- Voittamaan tänne lähdettiin eikä ampumaan, siinä se pieni ero, Piironen tiivistää lyhyesti menestyksen syitä ja henkisen valmennuksen oppeja suu messingillä.  

Lue lisää...
Practical-kausi avattiin jälleen Vainikkalassa

Vainikkalan kisakauden avajaiset ammuttiin lämpimässä auringonpaisteessa ja 15 kilpailijaa pääsi mittelemään taidoistaan tarkkuudesta ja nopeudesta. Jussin ja Janin suunnittelemissa stageissa oli onnistuneesti monipuolisesti molempia elementtejä, nissejä ja nasseja, peltojä ja liikettä, ja kilpailijoilla oli myös eri vaihtoehtoja ampua staget. Ja monella tapaa niitä ammuttiinkin

Lue lisää...
LaSa:n kuukausikisat jatkavat suosiotaan

LaSa:n kuukausittain järjestämät seurakilpailut jatkavat suosiotaan. Molempien kivääriluokkien kärjessä jatkaa toukokuussa Santajärvi, isopistoolissa Sikiö ja .22 LR pistoolilla Airas.

Lue lisää...
LaSan kivääri-CUP käynnistyy 2011

Lappeenrannan Siluettiampujien kivääri-CUP ammutaan samaan tapaan, kuin jo perinteeksi muodostunut pistoolin kuukausikilpailut. Kilpailut järjestetään tammi-marraskuussa ja viidestä parhaasta lasketaan kilpailijoiden sijaluvut. Kilpailuissa ammutaan omat sarjansa avo- ja optisilla tähtäimillä

Lue lisää...
Practical-ammunnan peruskurssi

LaSa järjestää Practical-ammunnan peruskurssin alkaen tammikuussa 2011. Practical-kilpailutoimintaan voi tulla tutustumaan jo ennen kurssia Muukon pistooliradalle lauantaina 23.10. sekä 20.11. klo 11 alkaen. Kiinnostuneet ovat myös tervetulleita tutustumaan seuran toimintaan sekä osallistumaan kuukausittaiseen tarkkuuskilpailuun torstaisin 28.10. sekä 25.11. klo 18.00.

Lisää tietoa kurssista löytyy practical-jaoksen peruskurssisivulta

Lue lisää...
Powered by Website Baker