Ampumaradat 

Seuran vakituisessa käytössä ovat Muukon ampumaurheilukeskuksen radat. Lisäksi harjoittelu seuran nimissä on mahdollista Urheilutalon sisäampumaradalla sekä Immolan radalla. Uusia ideoita otetaan vastaan ja vuoroja lisätään jos tarvetta ilmenee.

 

Muukko - Toimintarataprojekti

Muukon ampumaurheilukeskukseen suunnitellaan toiminnallisen ammunnan rataa viranomaisten, että kasvavien harrastajamäärien tarpeisiin.

Toimintaradan selvitystyöryhmän raportteja:

 

Muukko - siluetti- ja luodikkorata

Muukon 100m siluetti/luodikkorata

Muukossa sijaitsee 100 m:n siluettirata luodikkoradan yhteydessä radan vasemmassa reunassa. Radalla on lukittavat laatikot kuville. Pistoolimatkojen lisäksi paikat löytyvät pienoiskiväärille.

Samaisen radan oikeassa reunassa on taustavallit ja taulukehikot 25, 50, 75 ja 100 m:n matkoilla. Tämä osa radasta on tarkoitettu vapaamuotoisempaan ammuntaan. Huolehtikaa siitä, että taulun takana on aina kunnollinen taustavalli kimmokkeiden välttämiseksi jos asetatte tauluja muille matkoille.

Seurallamme on varattuja vuoroja radalla, mutta nykyisellä radan käyttömäärällä vuoroja ei ole laitettu radan seinälle näkyviin. Radalle yleensä pääsee aina ampumaan sopeutumalla suotuisasti muihin radalla olijoihin. Poikkeuksena vain erityiset kilpailut ja esim. viranomaisammunnat, jolloin radalle ei pääse. Varauksia hoitaa Muukon Erämiehet r.y.
 
 

Muukko - pistoolirata

Muukon pistoolirata

Muukon 2005-2006 valmistunut pistoolirata on 40-paikkainen 25 m:n rata. Radalla on neljä kymmenen paikan itsenäistä, betoniseinin erotettua, "lokeroa". Näissä lokeroissa ammunta ja tauluilla käynti voi tapahtua itsenäisesti toisista lokeroista riippumatta. Ammunta on luvallista myös lähempää kunhan ei aiheuteta vaaraa tai vahinkoa radan rakenteisiin. Taulut saa kiinnittää vain paikalla oleviin taulukehikoihin. Taulun kääntölaitteet omistaa Maasotakoulu, ja niitä saa käyttää vain käyttökoulutuksen saaneet henkilöt.

Käyttövuorot:
Arkisin virka-aikana 7-16 pääasiassa viranomaisten käytössä.
MA 16-21 ESA, 20 paikkaa
TI 16-21 Reserviläiset, 20 paikkaa
KE 16-21 Vapaa/varatut tapahtumat
TO 16-21 LaSa, 30 paikkaa
PE 16-21 ESA, 20 paikkaa
LA/SU Vapaa/varatut tapahtumat


Myös muiden vuoroilla on mahdollisuus ampua, jos vastaava yhdistys ei tarvitse koko rataa esim. kilpailun tai muun takia. Myös meidän vuorollamme torstaisin on yksi välikkö muiden käytössä.

Sallitut ampuma-ajat ovat arkisin klo 08-21 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä 10-18. Ampuminen on kiellettyä jouluaattona, joulupäivänä, pitkäperjantaina ja pääsiässunnuntaina, sekä juhannusaattona ja juhannuspäivänä. Ajat löytyvät myös kyltistä radan portin luota.

 

Urheilutalon sisäampumarata

Urheilutalon sisärata

Urheilutalon .22 radalla voi ampua seuran vuorolla, tarkista vuosittainen käytäntö keskustelupalstalta.

 

Imatra - Immola

Immolan rata

KSR:n rata on tietyin ehdoin seuramme käytössä maksua vastaan. Radalla yleisesti sallitut ampuma-ajat: 

Arkisin 300m rata klo. 16:30 - 19:00, muut radat  16:30 - 20:00
Lauantaisin 300m rata KIELLETTY, muut radat klo.  09:00 - 18:00

Sunnuntaisin 300m rata KIELLETTY, muut radat klo. 09:00 - 16:00

Tarkista radalle saapuessasi ampuma-ajat kunkin käyttämäsi radan ratarakennuksen kyltistä!

Juhlapyhinä sekä joulu- ja juhannusaattona ammunta on kielletty.

Huom! Virka-aikana rata on virkakäytössä.
 

Powered by Website Baker