Lappeenrannan siluettiampujat ry järjestää syksyllä 2020 jäsenilleen practical-ammunnan peruskurssin. Kurssimaksu on 130 €, sisältää teoriakoulutuksen ja teoriamateriaalin, ampumakoulutuksen, yhden kierroksen LaSan pistoolikuukausikisoihin sekä yhden teoria- ja käytännön kokeen yrityskerran.

KURSSI ON NYT TÄYSI, VOIT ILMOITTAUTUA JONOTUSLISTALLE >>> tästä linkistä <<<

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssin aloitusta seuran tilille:

Tilinumero: FI59 4108 1040 0886 10
Saaja: Lappeerannan siluettiampujat ry
Viesti: Peruskurssi etunimi sukunimi
Summa: 130 €
Eräpäivä: 15.09.2020

Eräpäivän jälkeen maksamattomat paikat siirtyvät seuraaville jonotuslistalla oleville. Asiasta ilmoitetaan sähköpostitse asianomaisille. 

Kurssin osallistuja tarvitsee myös Ampumaurheiluliiton harrastus- tai kilpailulisenssin, jonka voi ostaa tuolta  https://info.suomisport.fi/ Lisenssi sisältää vakuutuksen. Tässä vaiheessa vuotta kannattaa ostaa edullisempi harrastelisenssi, joka riittää seuran sisäisissä tapahtumissa/kilpailuissa. Myös Reserviläisliiton ampumaturva kelpaa vakuutukseksi, mutta sillä ei voi osallistua muihin kilpailuihin.

Aiempi harrastus ei ole vaatimus kurssille pääsemiseksi. Kyky toimia rauhallisesti ja ajatuksen kanssa ohjatussa koulutustilanteessa, sekä omaksua asioita nousujohteisesti riittää. Kurssilla on tilaa rajoitetusti (max 10 henkeä), koska haluamme pitää koulutuksen laadukkaana.

Kurssin ammunnat toteutetaan pääosin pistoolilla. Lajin vaatima minimikaliiperi on 9x19mm. Kurssilla tarvitaan pistoolin lisäksi vähintään kolme lipasta sekä vyökotelot pistoolille ja lippaille. On toivottavaa, että kurssilaisilla on omaa kalustoa. Tarvittaessa kurssilaisille järjestetään laina-aseet ja varusteet. Aseiden ja varusteiden vuosimaksu on tällä hetkellä 20 €, jonka maksamalla saa käyttää seuran laina-aseita koko kalenterivuoden. Maksun maksaminen ei kuitenkaan oikeuta varaamaan aseita, eikä aseita ja varusteita välttämättä riitä kaikille (tällä hetkellä n. 10 kpl).

Seura-aseiden kaliberi on 9 mm (9x19 mm), perustekniikan ja tarkkuuden harjoittelussa käytetään myös pienoispistoolia (.22LR). Aseettomille yksi mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun on Sako Shooting Centerillä, kysy tarjousta/lisää SSC.

Kurssin läpäisy edellyttää

Tarvitset kurssille vähintään:

-Lasan jäsenyyden

-Lisenssin https://info.suomisport.fi/

-Suoritetun kurssinmaksun

-Oman aseen, patruunat ja varusteet tai rahaa patruunoihin (yht. n. 300 – 500 patruunaa on n. 80-130 eur) varustevuokraan (20 eur)

Practical-ammunnan suomenkieliset sääntökäännökset löytyvät tuolta:https://ipsc.d-q.fi/. Sääntöjä ei tarvitse opetella ulkoa, mutta on hyödyllistä selailla sääntöjä jo ennen kurssin alkua. 

 

Tavoitteet

Kurssin jälkeen ampuja:

Kurssin läpäisy edellyttää hyväksytysti suoritettua teoriakoetta ja hyväksytysti suoritettua käytännön näyttökoetta.

 

Aikataulu (päivitetty 17.8.20)

LA 19.9. klo 10-16, Aloitus, tavoitteet & sisältö, teoriaa, ampumaharjoitus

TO 24.9. Osallistuminen seuran kuukausikilpailuun pistoolilla 25 m, erät klo 18 ja klo 19. Teoriakoe kilpailun jälkeen

TO 1.10. klo 18-21, Ampumaharjoitus

TO 8.10. klo 18-21, Ampumaharjoitus

LA 10.10. klo 11-15, Osallistuminen practical-seurakilpailuihin opastettuna

TO 22.10. klo 18-21, Ampumaharjoitus

TO 29.10. klo 18-21, Pistoolin kk-kilpailut, erät klo 18 ja 19, ampumaharjoitus klo 20-21

LA 31.10. klo 11-15, Näyttökoe, seurakilpailut

Ampumaharjoittelu sisältää mm. seuraavat harjoitteet

 

 

Powered by Website Baker