Practical

Peruskurssit

Lappeenrannan Siluettiampujat ry järjestää vuosittain peruskurssin, joka on edellytys lajin harrastamiselle seuran tapahtumissa ja kilpailuissa Suomessa ja maailmalla. Kurssi järjestetään seuraavan kerran seuran jäsenille keväällä 2019, tarkemmin tietoa löytyy peruskurssin sivulla. Seurallamme on myös tarjota lainakalustoa käyttöön uusille harrastajille.
 

Seurakilpailut

LaSa järjestää practical-kilpailuja lähes pari kertaa kuukaudessa. Vuoden kilpailuaikataulu on nähtävillä foorumin practical-jaoksen osiossa ja Practiscoren sivulta.

Vuosittain LaSalaiset ampuvat reilut 20 seurakilpailua pistoolilla, kiväärillä, haulikolla sekä nykysääntöjen puitteissa myös pienoiskiväärillä, tuottaen vuositasolla pitkälti yli 200 kilpailutulosta.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisessa käytetään 2019 practiscore.com -sivustoa. https://practiscore.com/clubs/lappeenrannan_siluettiampujat_ry 

Ilmoittautumista varten sinun tulee rekisteröityä practiscoren sivulla. Rekisteröitymisen lisäksi tarvitset kilpailun ilmoittautumislinkin, jonkä löydät mm. tuolta

http://www.lasa.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1770&p=4828#p4828

 

Mikäli ilmoittautumisessa on jotain ongelmia, tai et välttämättä aina pääse koneen äärelle ilmoittautumaan, ota ajoissa yhteyttä kilpailunjärjestäjään ja ilmoita itsesi mukaan vaikka puhelimitse tai tekstiviestillä.

 

AikaPaikkaTyyppiJärjestäjät

Voit ilmoittautua lihavoituihin kilpailuihin

 

Practical-treenit

Seuran jäsenille ja practical-ammunnan peruskurssin suorittaneille ampujille tarkoittu Practical-treenirinki palaa nyt uudistuneena.

Kevään 2019 aikana seuraavan neljän kuukauden ajan kokeillaan treenaamista sisätiloissa Sako Shooting Centerillä, joka on varattu treenikäyttöön klo 17:00 - 19:00 tiistaisin 22.1.2019 alkaen. 
 
Kevään treeninrinkiin pääsee lunastamalla Sako Shooting Centerin VIP-kortin, jonka voi nyt tarjouksena ostaa neljäksi kuukaudeksi 45 €/kk (=180 €, normaalisti VIP kortti pitää ottaa koko vuodeksi, nyt pääsee tutustumaan kevättalven ampumiseen sisätiloissa). VIP-kortilla pääsee ampumaan myös aina radan aukioloaikoina, kun rata ei ole varattu, kts. tarkemmin VIP-kortista SSC:n sivuilta http://www.shootingcenter.fi/vip.
 
Kesällä on torstaisin n. kahden stagen viikkokisat Muukossa n. klo 18-21, poislukien päivät, jolloin pistoolin kuukausikilpailut. Tästä tarkemmin kesäkuussa.

Practical-jaos 2019

LaSa:n practical-jaoksen puheenjohtajana toimii Mikko Kuisma. Hänet tavoittaa puhelimella numerosta O4OO 75O 4O3 tai sähköpostilla osoitteesta

Muut jaoston jäsenet ovat E. Tahvanainen, P. Piironen, V. Broman, T. Ahola, P. Pennanen, J. Vainikka, A. Saikko

Powered by Website Baker