Practical

Peruskurssit

Lappeenrannan Siluettiampujat ry järjesti Practical-ammunnan peruskurssin syksyllä 2014. Kurssin ohjelma, tavoitteet, ynnä muu olennainen tieto on yhä nähtävissä peruskurssin sivulla. Peruskurssin käyminen on vaatimus Practical-ammunnan harrastamiselle. Seurallamme on myös tarjota lainakalustoa käyttöön uusille harrastajille.
 

Seurakilpailut

LaSa järjestää level 1 -practical-kilpailuja lähes pari kertaa kuukaudessa. Vuoden 2015 kilpailuaikataulu on nähtävillä foorumin practical-jaoksen osiossa. Vuosittain LaSalaiset ampuvat reilut 20 seurakilpailua pistoolilla, kiväärillä, haulikolla sekä nykysääntöjen puitteissa myös pienoiskiväärillä, tuottaen vuositasolla pitkälti yli 200 kilpailutulosta.

 

Ilmoittautuminen

Lähiaikoina järjestettävät kilpailut ovat listattuna alla. Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla kilpailun päivämäärää, jolloin ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan. Kilpailuihin täytyy ilmoittautua viimeistään kaksi päivää ennen kilpailupäivää, jotta järjestäjillä on ajantasainen tieto tulijoista käytettävissään. Mikäli ilmoittautumisessa on jotain ongelmia, tai et välttämättä aina pääse koneen äärelle ilmoittautumaan, ota ajoissa yhteyttä kilpailunjärjestäjään ja ilmoita itsesi mukaan vaikka puhelimitse tai tekstiviestillä.

 

AikaPaikkaTyyppiJärjestäjät
12.7.2017 klo 11.00MuukkoPistooliMattiA + Heikki
26.7.2017 klo 11.00MuukkoPistooliJukka K +
9.8.2017 klo 11.00MuukkoPistooliKMikko + Eero

Voit ilmoittautua lihavoituihin kilpailuihin

 

Practical-treenit 2016

Kevään ohjatut treenit alkavat 28.1.2016 tarkkuuden parissa kuukausikilpailuilla. Lisätietoa ja ilmoittautuminen kevään ryhmiin tästä. Viikon aiheet ja vinkit löydät foorumin practical-harjoittelu -osiosta.

50€ kausimaksuun sisältyy ohjattujen torstaitreenien lisäksi yksi kierros pistoolikuukausikisoissa toukokuun loppuun saakka. Seuran kaikki turvalliset ampujat ovat tervetulleita. Valmistaudu päivän treeneihin katsomalla aihe foorumilta

2016 treeneissä on kaikille turvallisille ampujille tarkoitettu perusryhmä, sekä tavoitteellisempi kilpailevien ryhmä. Molemmille on tarjolla tunti tehokasta, ohjattua treeniaikaa torstai-iltaisin kevätkaudella helmikuusta alkukesään. Näistä tarkemmat tiedot löydät foorumin puolelta.

Treeniryhmän maksun 50€ voi maksaa seuran tilille FI59 4108 1040 0886 10. Tilisiirron viesti muotoa: etunimi sukunimi kevät 2016.

 

Practical-jaoksen PJ 2015  

Perttu

LaSa:n practical-jaoksen puheenjohtajana vuonna 2015 jatkaa Perttu Piironen. Hänet tavoittaa puhelimella 040-5652834 tai sähköpostilla osoitteesta:

Powered by Website Baker