Practical

Peruskurssit

Lappeenrannan Siluettiampujat ry järjestää vuosittain peruskurssin, joka on edellytys lajin harrastamiselle seuran tapahtumissa ja kilpailuissa Suomessa ja maailmalla. Kurssi järjestetään yleensä syksyisin kilpailukauden jälkeen. Kurssin ohjelma ja aikataulu mukautuu vuosien mukaan, mutta yleisistä tavoitteista ja järjestelyistä pääset kärryille aiemman peruskurssin sivulla. Seurallamme on myös tarjota lainakalustoa käyttöön uusille harrastajille.
 

Seurakilpailut

LaSa järjestää level 1 -practical-kilpailuja lähes pari kertaa kuukaudessa. Vuoden kilpailuaikataulu on nähtävillä foorumin practical-jaoksen osiossa. Vuosittain LaSalaiset ampuvat reilut 20 seurakilpailua pistoolilla, kiväärillä, haulikolla sekä nykysääntöjen puitteissa myös pienoiskiväärillä, tuottaen vuositasolla pitkälti yli 200 kilpailutulosta.

 

Ilmoittautuminen

Lähiaikoina järjestettävät kilpailut ovat listattuna alla. Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla kilpailun päivämäärää, jolloin ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan. Kilpailuihin täytyy ilmoittautua viimeistään kaksi päivää ennen kilpailupäivää, jotta järjestäjillä on ajantasainen tieto tulijoista käytettävissään. Mikäli ilmoittautumisessa on jotain ongelmia, tai et välttämättä aina pääse koneen äärelle ilmoittautumaan, ota ajoissa yhteyttä kilpailunjärjestäjään ja ilmoita itsesi mukaan vaikka puhelimitse tai tekstiviestillä.

 

AikaPaikkaTyyppiJärjestäjät

Voit ilmoittautua lihavoituihin kilpailuihin

 

Practical-treenit

Seuran jäsenille ja practical-ammunnan peruskurssin suorittaneille ampujille tarkoitetut treenit pyörivät keväisin Muukossa. Viikon aiheet ja vinkit löydät foorumin practical-harjoittelu -osiosta.

50€ kausimaksuun sisältyy ohjattujen torstaitreenien lisäksi yksi kierros pistoolikuukausikisoissa toukokuun loppuun saakka. Seuran kaikki turvalliset ampujat ovat tervetulleita. Valmistaudu päivän treeneihin katsomalla aihe foorumilta

2017 treeneissä on kaikille turvallisille ampujille tarkoitettu perusryhmä, sekä tavoitteellisempi kilpailevien ryhmä. Molemmille on tarjolla tunti tehokasta, ohjattua treeniaikaa torstai-iltaisin kevätkaudella helmikuusta alkukesään. Näistä tarkemmat tiedot löydät foorumin puolelta.

Treeniryhmän maksun 50€ voi maksaa seuran tilille FI59 4108 1040 0886 10. Tilisiirron viesti muotoa: etunimi sukunimi kevät 2016.

 

Practical-jaoksen PJ 2018

LaSa:n practical-jaoksen puheenjohtajana toimii Heikki Kettunen Hänet tavoittaa puhelimella numerosta 045 677 2311 tai sähköpostilla osoitteesta

Powered by Website Baker