Practical

Peruskurssit

Lappeenrannan Siluettiampujat ry järjestää vuosittain peruskurssin, joka on edellytys lajin harrastamiselle seuran tapahtumissa ja kilpailuissa Suomessa ja maailmalla. Kurssi järjestetään seuraavan kerran pandemiatilanteen helpottaessa. Katso syksyllä 2020 järjestetyn kurssin infon löydät  kurssi-infosta mitä kurssi pääosin sisältää. Seurallamme on tarjota lainakalustoa käyttöön uusille harrastajille.
 

Seurakilpailut

LaSa järjestää practical-kilpailuja normaalisti lähes pari kertaa kuukaudessa. Vuoden kilpailuaikataulu on nähtävillä foorumin practical-jaoksen osiossa ja Practiscoren sivulta.

Vuosittain LaSalaiset ampuvat reilut 20 seurakilpailua pistoolilla, kiväärillä, haulikolla sekä nykysääntöjen puitteissa myös pienoiskiväärillä, tuottaen vuositasolla pitkälti yli 200 kilpailutulosta.

Seurakilpailuita järjestetään seuraavan kerran pandemiatilanteen helpottaessa (5.3.2021)

Ilmoittautuminen

Seurakilpailuiden ilmoittautumisessa käytetäänpractiscore.com -sivustoa. https://practiscore.com/clubs/lappeenrannan_siluettiampujat_ry 

Ilmoittautumista varten sinun tulee rekisteröityä practiscoren sivulla. Rekisteröitymisen lisäksi tarvitset kilpailun ilmoittautumislinkin, jonkä saat Whatsapp-ryhmästämme tai keskustelupalstalta ennen kisaa. Kisakalenterin löydät tuolta

http://www.lasa.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=1883

Mikäli ilmoittautumisessa on jotain ongelmia, tai et välttämättä aina pääse koneen äärelle ilmoittautumaan, ota ajoissa yhteyttä kilpailunjärjestäjään ja ilmoita itsesi mukaan vaikka puhelimitse tai tekstiviestillä.

Kilpailun hinta on 5 € LaSa:n, KouMaS:n ja HaPa:n jäsenille, jos muuta ei ilmoiteta. Juniorit, naiset ja VIP-jäsenet 0 €. Jälki-ilmoittautuneille ja muiden seurojen turvallisille ampujille hinta on 10 €.

AikaPaikkaTyyppiJärjestäjät

Voit ilmoittautua lihavoituihin kilpailuihin

Practical-jaoston toiminnasta ja menestyksestä 2019 voit lukea katsauksen toimintakertomuksesta tästä.

Practical-treenit

Ohjattuja harjoituksia ja kesän harjoitusviikkokisoja järjestetään seuraavan kerran pandemiatilanteen helpottaessa (viimeksi muutettu 5.3.2021)

Seuran jäsenille ja practical-ammunnan peruskurssin suorittaneille ampujille tarkoittu Practical-treenirinki järjestetään pääosin keväällä kilpailukauden ulkopuolella. Ohjattuja harjoituksia perusharrastajille talviaikaan 2019 ja 2020 on järjestetty sisätiloissa Sako Shooting Centerillä viikottain.

 
Kevään 2020 treeninrinkiin pääsi lunastamalla Sako Shooting Centerin VIP-kortin. VIP-kortilla pääsee ampumaan myös aina radan aukioloaikoina, kun rata ei ole varattu, kts. tarkemmin VIP-kortista SSC:n sivuilta http://www.shootingcenter.fi/vip.
 
Kesällä ja alkusyksystä on torstaisin n. 2-4 stagen viikkokisat Muukossa n. klo 18-21, poislukien päivät, jolloin pistoolin kuukausikilpailut.
 
+RYHMÄ

Vuonna 2020 on perustetty ulkomailla kilpaileville, kansainvälistä kilpailumenestystä arvokisoissa tavoitteleville edustusampujille +ryhmä. Ryhmän valmentajina toimivat Mikko Kuisma ja Timo Suikki. Ryhmään pääsee mukaan erillisestä hakemuksesta valmentajien arvionnin jälkeen.  

 
 
Practical-jaos 2021

 

LaSa:n practical-jaoksen puheenjohtajana toimii Mikko Suoninen ja jaoston jäseninä Mikko Kuisma, Pasi Pennanen, Heikki Kämäräinen sekä Ville Broman. Suonisen tavoittaa puhelimella numerosta O44 3737 839 tai sähköpostilla osoitteesta

Powered by Website Baker