LaSalle roppakaupalla mitaleita - Kouvola Pistol Match

Posted by Mikko Kuisma (kuisma) on 11.07.2016
Uutiset ja tapahtumat >>

Lappeenrannan siluettiampujien Perttu Piironen ampui ylivoimaisesti kultaa open-luokassa viikonloppuna Kouvolassa. LaSan menestystä täydensivät hopeaa classic-luokassa saanut Juho Ahola sekä pronssia ampuneet Mika Björkholm revolverilla ja Mikko Kuisma standard-pistoolilla. Tapani Sikiö antoi viimeisen niitin ampumalla senioreiden kultaa production-luokassa.

-Tavoitteena oli valmistautua jokaiseen suoritukseen huolella ja ampua varmalla otteella ilman yrittämistä. Kilpailussa useat ampumaosuudet vaativat myös nopeaa liikettä ja se sopi hyvin yhteen vahvuuksieni kanssa, Piironen kertoo.

Lappeenrantalaisten vahva osaaminen näkyi myös joukkuekilpailuissa, jossa tuloksena oli kaksi kultaa ja yksi hopea. Standard-pistoolilla kultajoukkueessa ampuivat Kuisman lisäksi Mikko Huttunen ja Jukka Koskinen. Hopeaa saaneeseen LaSan toiseen standard-joukkueeseen kuuluivat Sami Pesonen, Antti Sikiö ja Timo Vaittiniemi. Open pistoolin joukkuekilpailussa kultaa kuittasi LaSa kokoonpanolla Piironen, Eero Tahvanainen, Jani Vainikka ja Joona Rinkinen.

Tyrrin ampumaradalla 9.-10.7. pidetyissä kansallisissa practical-ammunnan kilpailuissa ampui yhteensä 110 ampujaa.


Kilpailun tulossivut: http://www.koumas.fi/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/16tul_kpm.pdf

 

Last changed: 17.07.2016 at 11:52

Back
Powered by Website Baker