LaSA Ry logoLappeenrannan Siluettiampujat ry on vuonna 1989 perustettu urheiluseura. Seuramme lajeihin kuuluvat tällä hetkellä siluetti- ja practical-ammunta. Seuramme jäsenillä on menestystä lajeissamme SM- ja EM-tasoilla, siluettijaoston jäsenien kaapeista löytyy jopa MM-mitaleita. Jäsenistöä seurassamme on n. 200 (12/2018).

Seuramme toimintaan ja henkilöihin pääset tutustumaan Muukon pistooliradan kuukausikilpailuissa joka kuukauden viimeinen torstai ja muissa seuramme kilpailutapahtumissa, katso lisätietoa keskusteluosiosta.


Jos haluat seuramme jäseneksi, ota yhteyttä puheenjohtajaan. Jäsenhakemus on vapaamuotoinen, mutta siitä tulee ilmetä vähintään seuraavat asiat: Koko nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, muut yhteystiedot kuten e-mail, perustelut hakemukselle, aiottu ampumaharrastus, mahdollinen aiempi ampumaharrastus ja mahdollisten omistamien aseiden tyypit. Hakemus käsitellään hallituksen kokouksessa, jossa hakijan tulee olla läsnä.

Koska seurassamme harrastettavat lajit eivät ole luonteeltaan aivan perinteisintä tarkkuusammuntaa, on toivottavaa, että uusilla jäsenillä on jonkinlainen kokemus ammunnan perustekniikasta. Toki jäsenemme neuvovat ja opastavat parhaansa mukaan uusia jäseniä ammunnan saloihin, joten tervetuloa jäseneksi kiehtovan ampumaharrastuksen pariin.

 


 

Muista ilmoittaa osoitteenmuutokset rahastonhoitajalle.
Seuran pankkiyhteys: FI59 4108 1040 0886 10

Seuran maksut vuodelle 2019:

Liittymismaksu                   150 €
Vuosittainen jäsenmaksu           50 €
Perheenjäsenen jäsenmaksu         30 €
Perheenjäsenen liittymismaksu     30 €
Juniorijäsenen liittymismaksu     30 €
Siirtojäsenen liittymismaksu      50 €
Kannattajajäsenmaksu             100 €
Kannattajajäsenen liittymismaksu 100 €

Powered by Website Baker